Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf kayranına göre, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması aşağıdaki gibidir

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet derunin yeğleme edilir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem tahliye akışı ve yangının dağıldığı Yangın Kapısı Fiyatları alanların muayene şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da dünya kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page