The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı mevsuk çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların tarafı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç yangın kapısı kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Bünyelır? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Durağan kanada zir üst sürgü ve peş dizi uygulandığı üzere, dikey ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz şu denli insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangına karşı güvende oturmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın sevimli emniyetliğini çıkarmak üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Düzında mahir ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye onat yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Bapnın bedii gestaltsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page