Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya farklı bir acil durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği çıkarmak kucakin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasavvur ayrıca elementlere karşı dulda sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yarar fiyatlarla mevla yetişmek muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Yangın bapları rastgele bir pres veya ev sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yönlü maliyetlidirler; yönlü korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın müdafaasının sıfır başüstüneğu sessiz bir örnek yeterlidir!

ölçünlü bir evgin çıkış bapsı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri kabilinden faktörler ederı etkisinde bırakır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik dal şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı yürekin oldukça aksiyonlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir Yangın Çıkış Kapısı beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en amelî eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page